0%
Сервіс -25%

Завітайте на сервіс 38ra та скористайтеся спеціальною пропозицією −25% на послугу сервісу при першому візиті!

Регулярне обслуговування автомобіля — це важлива складова справності та безпечної експлуатації автомобіля для Вас та Ваших пасажирів, при будь-якій подорожі.

Станція технічного обслуговування автомобілів Мережа 38 ра пропонує весь комплекс послуг обслуговування, а саме:

  • Регламентне ТО
  • Діагностика всіх систем будь-якої складності
  • Ремонт двигуна
  • Ремонт трансмісії
  • Ремонт ходової частини
  • Ремонт електричної частини
  • Ремонт системи кондиціонування

Завітайте на сервіс 38ra та отримайте знижку −25% на послуги сервісу при першому візиті.

Знижка на роботу надається кожному власникам автомобілів марок Citroën та Peugeot.

Записатися на сервіс +380665388338

Записатися на сервіс

 

м. Київ, вул. Скляренка, 13.

Умови пропозиції «Сервіс −25%» на комплекс робіт:

  1. Знижка на роботу надається всім фізичним та юридичним особам — власникам автомобілів марок Citroën та Peugeot, які звернулися на сервіс ТОВ ВК ФК «Компанії ЛЕВ» з 01.02.2024р. по 31.05.2024. Дата звернення повторюється згідно з датою, отриманою у наряд-замовленні.
  2. Знижки за наявною програмою лояльності не сумуються з акційною пропозицією «Сервіс −25%» та іншими акційними пропозиціями підприємства, які діють у цей період часу.
  3. Знижка за акційною пропозицією «Сервіс −25%» не розповсюджується на послуги мино-прибиральні послуги, кузовний ремонт, шиномонтаж та придбання запасних частин.
  4. Зберігання послуг на умовах пропозиції підтверджує цілковиту та безумовну згоду з умовами пропозиції, викладеними вище, та підтверджує розмір знижки, яка була прийнята для розрахунку орієнтовної вартості послуги.
  5. Рішення по будь-яким спірним питанням щодо надання послуг згідно з акційною пропозицією, вирішуються підприємством ТОВ ВК ФК Компанія «ЛЕВ» у односторонньому порядку.
  6. ТОВ ВК ФК Компанія «ЛЕВ» залишає за собою право на зміну умов пропозиції. Про зміни та/або доповнення умов пропозиції буде повідомлено на сайті 38citroen. com. ua (https://38citroen. com. ua/) та в соціальних мережах.
  7. Термін дії дій: з 01.02.2024р. по 31.05.2024 р. включно.